Підлога з натурального каменю

Якщо ви задумалися яка підлога додасть вашому житлу респектабельність і естетичне задоволення, то підлога з каменю це ваш вибір. Крім того, розкішний і неповторний стиль кам’яних підлог легко впишеться як в уже готовий дизайн вашого будинку, так і стане відправною точкою у створенні своєї унікальної стилістики.

Підлога з мармуру

Розкішність і практичність мармуру, забезпечує нестаріючий зовнішній вигляд протягом довгих років. Мармур досить довговічний і практично не схильний до впливу навколишнього середовища. А відтінки, візерунки і фактура натурального каменю неперевершені і естетичні. Також мармурові підлоги мають масу інших переваг серед яких:

  • висока міцність і зносостійкість завдяки чому він не втратить вигляд з плином часу;
  • ремонтопридатність, і без того великому терміну служби сприяє можливість з легкістю відновити поверхню, усунувши відколи й подряпини;
  • універсальність, мармур відмінно доповнює і гармонує з іншими матеріалами
  • унікальність, не існує абсолютно ідентичних двох мармурових плит, а величезний вибір кольорів і візерунків гарантує неперевершеність вашої підлоги
  • невибагливість у догляді і стійкість до поширення мікроорганізмів, грибків.

 

Створивши таку підлогу у себе в оселі, ви додасте інтер’єру неперевершений шик і високий статус. А допомогти вам у створенні свого унікального мармурової підлоги допоможе ALMA MRAMOR, заповнивши форму зворотного зв’язку на головній сторінці прямо зараз, ми забезпечимо високу якість виконаної роботи і максимальний результат!

 

Ознайомитися з усіма роботами ви можете в розділі наші роботи або по кнопці нижче.