Підвіконня з натурального каменю

Камінь один з найпоширеніших матеріалів для виготовлення підвіконь. Благородні натуральні камені забезпечують якість і неперевершений стиль. Підвіконня виготовлений з каменю унікальний елемент інтер’єру. У скоєних квартирах і приватних будинках підвіконня є частиною віконної системи, з цього грамотний вибір кам’яного підвіконня не тільки підкреслить загальний інтер’єр кімнати, але і освіжить вид з вікна.

Підвіконня з мармуру

При виборі підвіконня потрібно враховувати що візуальні властивості мармуру перевершують інші камені, але це не єдина позитивна якість матеріалу. Мармур має також антисептичну властивість — тобто на ньому не поширюватися бактерії і грибки. Крім того, візерунки і колір мармурових підвіконь вельми різноманітні, що дозволить не тільки вписати мармурове підвіконня в ваш інтер’єр, але і зробити його унікальним і неповторним.

Серед інших позитивних рис мармуру підвіконь також можна виділити:

  • відмінно піддається поліровці за рахунок чого виглядає ще більш розкішно і барвисто;
  • володіє високою щільністю, тому не вбирає запахи і вологу;
  • стійкий до механічних пошкоджень і відколів;
  • довговічний і легко переносить перепади температури не втрачаючи насиченість своїх квітів.
  • простий в догляді і гігієнічний.

Підвіконня з граніту

Граніт подібно мармуру має відмінні властивості для створення підвіконня, але поступається в естетичних якостях, при цьому він також має великий вибір кольорів та візерунків. При цьому граніт перевершує мармур в міцності і стійкості. Саме з цього гранітні підвіконня встановлюють в місцях з більш агресивним середовищем або при необхідності витримувати великі навантаження тривалий час. Крім цього граніт також має низку позитивних якостей:

  • високу зносостійкість, зберігаючи свою новизну протягом довгих років;
  • вологостійкість, без праці перенесе тривалий вплив рідин;
  • гігієнічність яка перешкоджає поширенню мікроорганізмів;
  • стійкий до перепадів температур і сонячних променів;
  • ударостійкість, навіть при важких ударах не утворює тріщин або відколів.

Підвіконня з натурального каменю стануть чудовою прикрасою вашого вікна. Подібно витонченому прикрасі таке підвіконня розбавить сірий вид з вікна, а також доповнить ваш інтер’єр.

Вибравши піддонник з натурального каменю, ви додасте своєму житлу неперевершений шик і високий статус. А допомогти вам у створенні свого унікального кам’яного підвіконня вам допоможе ALMA MRAMOR, заповнивши форму зворотного зв’язку на головній сторінці прямо зараз, ми забезпечимо високу якість виконаної роботи і максимальний результат!

Ознайомитися з усіма роботами ви можете в розділі наші роботи або по кнопці нижче.